Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ ΜΕ ....ΑΣΠΙΡΙΝΗ??!!!!



Την ασπιρίνη την γνωρίζουμε όλες μας για τις αναλγητικές της ιδιότητες το ξέρετε όμως ότι μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε ως το βασικό συστατικό για να φτιάξουμε μια από τις καλύτερες μάσκες ομορφιάς;
Σε 10-15 λεπτά θα αφήσει την επιδερμίδα σας καθαρή, φωτεινή, απαλή & λεία! Είναι ιδιαίτερα ευεργετική για
τα λιπαρά & τα προβληματικά, ακνεϊκά δέρματα! Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ασπιρίνη είναι χημικά παρόμοια με το σαλικυλικό οξύ το οποίο βοηθά στην απολέπιση & το βαθύ καθαρισμό του δέρματος! Εκτός από τα άμεσα αποτελέσματα που θα έχετε, η συχνή της εβδομαδιαία χρήση βελτιώνει μόνιμα την υφή της επιδερμίδας (απαλύνει τις ρυτίδες & μικραίνει του πόρους), ελαττώνει σημαντικά ή ακόμη & σταματά τα ξεσπάσματα ακμής!

Αν & μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε από μόνη της αφού την λιώσετε (2-3 ασπιρίνες) σε δυο κουταλιές νερό είναι προτιμότερο να την συνδυάσετε με ένα ή & περισσότερα από τα παρακάτω φυσικά συστατικά:
στραγγιστό γιαούρτι

ζελέ αλόης

φυσικό άργιλο

μέλι &

μισή κουταλιά ελαιόλαδο!
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη δοσολογία, χρησιμοποιήστε απλά τα υλικά που έχετε στην διάθεσή σας σε τόση ποσότητα ώστε να μπορέσετε να καλύψετε καλά το πρόσωπό σας!

Εν συνεχεία

1. Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά!
2. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στο πρόσωπό σας & αφήστε την να στεγνώσει (περίπου 15 λεπτά)!
3. Αφαιρέστε την τρίβοντας με απαλες κυκλικές κινήσεις για έξτρα απολέπιση & ξεπλύνετε με άφθονο χλιαρό νερό!

Είναι πραγματικά πολύ πιο αποτελεσματική από τις πανάκριβες μάσκες του εμπορίου, περιέχει φυσικά συστατικά & έχει βέβαια μηδαμινό σχεδόν κόστος!!!

Σημείωση: Ειναι αυτονόητο πως η μάσκα αυτή δεν ενδείκνυται για τα άτομα που είναι μη ανεκτικά ή αλλεργικά στη ασπιρίνη! Εάν δεν είστε σίγουρες κάντε πρώτα δοκιμή σε μια μικρή περιοχή! Γενικά θα πρέπει να το έχετε ως αρχή ακόμα & με φυσικά συστατικά να κάνετε μια δοκιμαστική εφαρμογή για αποφυγή αλλεργικών αντιδράσεων!

ΠΗΓΗ: http://oriflameperisteri.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου